Verlichting

Licht is voor een interieur ongelooflijk belangrijk. Met verlichting haalt u de sfeermaker bij uitstek in huis. Bij HADOR ELEKTRO SERVICE praten we daarom ook over lichtbeleving en geven we lichtadvies.

Verlichting

Want welke sfeer wilt u op welke plaats in de ruimte realiseren? Ingetogen of juist expressief? Met veel contouren en schaduwen of niet? Wilt u het desbetreffende deel binnen uw interieur groter of kleiner laten lijken? Mag het romantisch zijn of liever praktisch? Het zijn slechts enkele van de vragen die voorafgaan aan de keuze van uw verlichting. Licht gaat dus zeker niet alleen over de lamp zelf en het simpelweg ‘zien’.

Een professional die als geen ander weet om te gaan met de mogelijkheden die verlichting u te bieden heeft. Daarbij ook aandacht voor het ruimtelijk effect van gekleurd licht, het groter laten lijken van uw interieur en het indrukwekkende spel van direct, indirect en diffuus licht. En krijgt u het beste advies op het gebied van energiezuinige lichtbronnen. Bovengenoemde lichtbelevingen vinden we terug in alle daagse toepassingen van verlichting zoals sfeer verlichting in huis, tuinverlichting, spanningsrail, Led verlichting. inbouwspots, bewakingsverlichting, project verlichting.

 

2.3