Partners

De ontwikkelingen in ons vak gebeid gaan zo snel dat het lastig is om up to date te blijven. Om de ontwikkelingen en kennis bij en op pijl te houden werken we nauw samen een aantal partners.

HADORELEKTROSHOP.NL

Bij HADORELEKTROSHOP.nl bieden we zowel voor de vakman als de doe-het-zelver naast een deskundig advies de mogelijkheid tot aankoop van elektro technische materialen van de A merken gelijk aan die door installatie bedrijven verwerkt worden.

Breng vrijblijvend een bezoek aan onze shop en showroom. Deze is ingericht met een zeer uitgebreid scala aan verlichtingsarmaturen, schakelmateriaal en Domotica producten. Ons vakkundig personeel kan u bijstaan en adviseren in de keuze en toepassingen voor zowel voor in uw woning, uw bedrijf.

HADORELEKTROSHOP.nl elektro materialen met een goede prijs / kwaliteit verhouding.

2ehandselektro.nl

Gedreven door de gedachte maatschappelijk verantwoord ondernemen en de milieu vervuiling worden we in de branche gedwongen na te denken over verwerkte elektrotechnische materialen.

Hoe vaak komt het niet voor dat een elektrotechnische installatie onderdeel om wat voor reden moet worden gedemonteerd of afgebroken en dat de vrijgekomen materialen nog in gebruikte maar goede staat verkeren.  2ehandeselektro.nl is de website waar deze gebruikte elektro producten worden aangeboden en tegen opbod worden verkocht.

HESverlichting.nl

HESverlichting.nl heeft een kern assortiment samen gesteld van armaturen, lichtbronnen en aanverwante verlichtingsproducten, het aanbod kent diverse stijlen, van klassieke verlichting tot industriële verlichting. Ook op het gebied van LED verlichting worden de nieuwste trends en ontwikkelingen aangeboden. Met verlichting haalt u de sfeermaker in huis, het gaat dan ook om de lichtbeleving.

HESverlichting.nl alles voor een nieuwe lichtbeleving.

Outletlamp.nl

Outletlamp is een organisatie die grote partijen showmodellen designverlichting opkoopt en vervolgens per stuk online te koop aanbiedt. Design verlichting van grote fabrikanten en ontwerpers worden aangeboden tegen scherpe prijzen in beperkte aantallen.

Outletverlichting.nl designverlichting voor outlet prijzen.

Meer info? Neem contact met ons op

Voor meer info over onze partner of Hador neem vrijblijvend contact met ons op