Geschiedenis

van hador

Op 25 juni 1965 heeft de grondlegger van E.T.I.B. HADOR, Hans Hageman de stoute schoenen aan getrokken en zich ingeschreven bij de kamer van koophandel. Van uit het woonhuis werden de activiteiten uitgevoerd.

Gebouw1 1
Gebouw2 1

In 1989 de oude snackbar op Reeweg Oost 37 & in 1990 behoorde ook Reeweg Oost 35 bij Hador

In 2000 vestigde Hador zich op de Merwedestraat

Gebouw3 2
Gebouw 4

Huidige locatie Singel 2015

De ontwikkelingen en groei van een organisatie gaat vaak gepaard met ruimte gebrek, voor HADOR ELEKTRO SERVICE is dit niet anders, regelmatig zijn we om verschillende redenen van locatie veranderd. De huidige locatie aan de Singel is een uitstekende standplaats voor alle bedrijfs- activiteiten, aan de rand van de binnenstad met parkeren op eigen terrein, centraal tussen alle uitvalswegen N3 A15 en A16.

Onze missie

HADOR ELEKTRO SEVICE is dé partner voor het bieden van totaal- en gebruiksvriendelijke oplossingen op elektro- beveiliging technisch gebied. Binnen HADOR ELEKTRO SERVICE wordt gehandeld vanuit de kernwaarden verantwoordelijkheid, respect, samenwerking en passie voor techniek.

De wereld om ons heen verandert in een snel tempo.
In die veranderingen speelt techniek een steeds belangrijker rol.
Onze omgeving wordt uitermate complex en dat biedt uitdagingen.
Dat betekent ook dat de vraagstukken van morgen nu nog niet bekend zijn, maar straks vragen om duidelijke en voor de gebruiker eenvoudig toe te passen oplossingen. De complexe vraagstukken binnen de elektro- beveiliging technisch gebeid beperken zich niet tot de afzonderlijke installatie onderdelen. De toepassing van Domotica oplossingen zijn wij instaat de complexe vraagstukken binnen de afzonderlijke installatie onderdelen te koppelen en te beheersen.

Onze visie

Vragen van klanten zijn uitdagingen voor de medewerkers van HADOR ELEKTRO SERVICE. Daar werkt zij aan met een team van enthousiaste, betrokken en goedopgeleide medewerkers. Om dat te realiseren is een continue ontwikkeling en opleiding van medewerkers een pree. Vanwege de continue leer- en opleidingsmogelijkheden die de onderneming haar medewerkers biedt, zijn zij in staat om de nieuwste ontwikkelingen te kunnen vertalen naar toepasbare oplossingen voor de gebruiker. HADOR ELEKTRO SERVICE wil een vooraanstaand partner zijn in het zoeken en vinden van nieuwe technologische ontwikkelingen in de markt, om die vervolgens toe te passen bij vraagstukken van gebruikers.

Overtuigd? Kom een keertje langs!

Maak vrijblijvend een afspraak voor een samenwerking met HADOR ELEKTRO SERVICE