Verlichting

Naast de verkoop van lichtbronnen en verlichtingsarmaturen kan HADOR ELEKTRO SERVICE u adviseren in toepassing van energie besparende maatregelen. Vanuit onze showroom kan ons vakkundig personeel u bijstaan en adviseren in de keuze en toepassingen van lichtbronnen en armaturen voor zowel uw woning of uw bedrijf.

Licht is voor een interieur ongelooflijk belangrijk. Met verlichting haalt u de sfeermaker bij uitstek in huis. Bij HADOR ELEKTRO SERVICE praten we daarom ook over lichtbeleving en geven we lichtadvies. Want welke sfeer wilt u op welke plaats in de ruimte realiseren? Ingetogen of juist expressief? Met veel contouren en schaduwen of juist niet? Wilt u het desbetreffende deel binnen uw interieur groter of kleiner laten lijken? Mag het romantisch zijn of liever praktisch? Het zijn slechts enkele van de vragen die voorafgaan aan de keuze van uw verlichting. Licht gaat dus zeker niet alleen over de lamp zelf en het simpelweg ‘zien’. 

Een professional die als geen ander weet om te gaan met de mogelijkheden die verlichting u te bieden heeft. Daarbij ook aandacht voor het ruimtelijk effect van gekleurd licht, het groter laten lijken van uw interieur en het indrukwekkende spel van direct, indirect en diffuus licht. U krijgt het beste advies op het gebied van energiezuinige lichtbronnen. 

Bovengenoemde lichtbelevingen vinden we terug in alle daagse toepassingen van verlichting zoals sfeerverlichting in huis en tuinverlichting, bewakingsverlichting of projectverlichting. 

hadorVerlichting