Installatie

Vragen van klanten zijn uitdagingen voor de medewerkers van HADOR ELEKTRO SERVICE. Installatie op maat daar gaat het om. Of het nu gaat om een kleine reparatie, aanpassingen of uitbreidingen of een volledig nieuwe installaties, ons team van enthousiaste, betrokken en goed opgeleide medewerkers kunnen voor realisatie hiervoor worden ingezet.

Licht en krachtinstallatie 

Licht- en krachtstroominstallaties zijn het hart van uw elektrische installatie, want hierover wordt uw elektrische energie getransporteerd. Deze installaties zijn de basis van elk kantoor, winkel of woonhuis. Het gaat hier bijvoorbeeld om de schakelaars voor lichtpunten of wandcontactdozen voor de aansluiting van apparaten zoals koffiemachines, wasmachines, drogers en afwassers. 

We spreken over krachtinstallaties of een 400 Volt installatie als er aansluitpunten zijn opgenomen voor zwaardere verbruikers zoals machines, liften die in een bedrijf zijn opgesteld, deze dienen meestal te worden aan gesloten op een 3 fase net. 

Beveiligingsinstallatie

Als ondernemer of particulier weet u hoe groot de schade door inbraak en diefstal kan zijn. Materiële schade, maar ook gevolgschade. Wat zou het voor u betekenen als er vannacht kostbare voorraad, inventaris, computersystemen of andere apparatuur werd ontvreemd? Investeer in adequate beveiliging van uw pand en laat uw bedrijf met een gerust hart achter! 

 

Oplossingen op maat

Vaak is de wens van een opdrachtgever om een bepaalde beveiliging binnen een bepaald budget te realiseren, wij kunnen samen met u een totaal oplossing opmaat leveren daarbij rekeninghoudend met een 3-tal niveaus. 

 

1. Instap: 

Als instap kunnen wij met de merken van b.v. Klik aan Klik uit en/of Weesveilig een basis pakket samenstellen wat door iedereen met een klein beetje technische kennis heel eenvoudig te installeren is. 

 

2. Semi professioneel: 

Als er door derden bijvoorbeeld verzekeringsmaatschappijen bepaalde eisen aan een beveiligingsinstallatie gesteld worden, of het is de wens van u als opdrachtgever een doormelding naar een alarmcentrale te genereren met daar aan gekoppeld een alarmopvolging, kunnen deze wensen prima ingevuld worden met een door HADOR ELEKTRO SERVICE samengestelde installaties van de fabricaten SCANTRONIC en/of JABLOTRON.   

 

3. Professional:  

In sommige gevallen zijn de wensen/eisen m.b.t. de beveiligingsinstallatie zo complex dat het ontwerpen en installeren van deze installaties een professionele aanpak vereist. Het spreek voor zich dat u bij HADOR ELEKTRO SERVICE aan het juiste adres bent. 

Wij kunnen voor u het gehele traject, vanaf ontwerp tot oplevering, uit handen nemen.    

 

Vangnet  

Uniek is de inzetbaarheid van HADOR ELEKTRO SERVICE op die momenten dat u in eigen beheer een beveiligingsinstallatie of een onderdeel daarvan heeft aangebracht en met betrekking tot het afronden en/of inbedrijfstellen vastloop. U kunt dan een beroep op ons doen.

 

Camerabeveiliging

Om uw pand goed te beveiligen, kunnen wij deze bijvoorbeeld voorzien van camera’s.  

Wilt u een veilige woon- of werkomgeving creëren? Wilt u zicht houden op bezoekers, medewerkers, belangrijke locaties of waardevolle spullen? Kies dan voor een hoogwaardig camerasysteem. Een systeem met beveiligingscamera’s die dag en nacht scherpe beelden opleveren. Binnen én buiten. Bewakingscamera’s die betrouwbaar functioneren. 

hadorInstallatie