Advies

HADOR ELEKTRO SERVICE is een dynamisch bedrijf dat adviseert, bedenkt, ontwerpt, implementeert en zorgt voor onderhoud en beheer van elektrotechnische- beveiliging- en lichtinstallaties. Denk hierbij aan o.a. energie besparende maatregelen door toepassing van led-verlichting of zonnepanelen, afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.

Wat we onder advies verstaan –  De techniek en dus ook de elektrotechniek staat niet stil. Neem bijvoorbeeld de LED ontwikkeling, wat vandaag op de markt gebracht wordt is morgen verouderd. Zo snel zal het  in de praktijk niet gaan maar dat de ontwikkelingen snel gaan is een ding wat zeker is.

HADOR ELEKTRO SERVICE heeft zich tot doel gesteld de ontwikkelingen te volgen en daaruit te filteren wat voor haar doelgroep en haar klanten een bijdrage zal kunnen leveren om met elkaar te komen tot een geschikte toepassing voor een specifieke situatie.

Zo kunnen wij u een deskundig advies geven bij het bepalen van de beste oplossingen voor elektro-, licht-, kracht-, data-, intercom-, branddetectie installaties en op het gebied van inbraakbeveiliging.

Hoe wij dat organiseren – Doordat mensen en bedrijven milieubewuster worden, wordt de vraag naar duurzaamheid steeds groter, ook HADOR ELEKTRO SERVICE is zich er van bewust en zal vanuit deze gedachten het gesprek met u aangaan.

Als u contact met ons op neemt, dan krijgt u ook niet meteen een offerte. We gaan eerst een gesprek aan om te inventariseren waar u naar op zoek bent en kijken naar de mogelijkheden, daar nemen we uitgebreid de tijd voor. Wij vinden het belangrijk om uw volledige probleem, wens of behoefte in kaart te brengen. Want een goede start is het halve werk.

 

Wat we realiseren – Na overleg en alle voor en tegens tegen elkaar te hebben afgewogen komen we gezamenlijk tot een passende oplossing. Door slimme toepassingen van moderne technieken, bijvoorbeeld Domotica in combinatie met LED verlichting en zonnepanelen is het mogelijk een moderne installatie energie neutraal te installeren of aan te passen. Met het verwerken van LED lichtbronnen kan er een energie besparing van 75 tot 80% gerealiseerd worden. HADOR ELEKTRO SERVICE kan ook bijdragen aan uw gevoel van comfort en veiligheid. Dit kunnen we creëren door toepassing van een inbraak- en/of camera installatie.

hadorAdvies